Persoonlijke begeleiding

Naast de wekelijkse groepstrainingen in Chi Kung bied ik ook persoonlijke begeleiding aan. Hierin kunnen we samen werken aan problemen of klachten waar je in je leven tegenaan loopt. Dit kan zowel in de vorm van een traject van terugkerende sessies als in een enkel gesprek.

In de sessies help ik je om te onderzoeken wat de factoren zijn die je tegenwerken in het leven, zowel op mentaal als fysiek gebied. Uiteraard om deze vervolgens aan te gaan en te overwinnen. Ik noem dit proces ook wel het Pad van Heelwording: het steeds meer in staat zijn om je oorspronkelijke potentie te manifesteren, door het helen van jezelf. Lees hier meer over de visie van waaruit ik deze persoonlijke begeleiding vormgeef.

De sessies kunnen puur in de vorm vanĀ gesprekken zijn, maar er is ook altijd ruimte voor individuele training in Chi Kung en meditaties. Lees hier over hoe de sessies concreet in hun werk gaan en wat de tarieven zijn.

Heb ik je interesse gewekt? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Tel. 06-20768640 / info@yitraining.nl

Yi-Training | info@yitraining.nl | Tel. 06-20768640

Trainingslocatie: Scheepvaartstraat 6B, Deventer

Volg Yi-Training op Instagram en Facebook