Werkwijze en tarieven bij begeleiding


Werkwijze

De begeleiding kan zowel plaatsvinden in de vorm van een traject, of als een enkele op zichzelf staande sessie.

Begeleidingstraject
De eerste sessie van een traject is altijd een intakegesprek van ongeveer anderhalf uur. Hierin kunnen we uitgebreid kennis maken, de hulpvraag bespreken en een inschatting maken van een mogelijk te volgen traject. De manier waarop we vervolgens te werk gaan is geheel afhankelijk van je vraag en situatie. In veel gevallen ligt de nadruk op de daadwerkelijke gesprekken, maar er is ook altijd ruimte voor individuele training in Qigong en meditaties. We bekijken altijd samen de gewenste inhoud, duur en frequentie van afspraken.

Enkele sessie
Soms is een enkele sessie voldoende om inzicht in een probleem te krijgen en weer verder te kunnen. In dat geval is er geen sprake van een uitgebreide intake, maar komen we in een gesprek zo snel mogelijk tot de kern.

Locaties
De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Epse, maar ook andere locaties zijn mogelijk. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld prettig om een sessie te doen tijdens een wandeling, of op een andere buitenlocatie die voor hen vertrouwd voelt. Voel je vrij om te informeren naar de mogelijkheden.

Combinatie van groepstraining en persoonlijke begeleiding
Het combineren van groepstraining en persoonlijke begeleiding is naar mijn idee de beste manier om snel vooruit te komen. Je leert in de groepstrainingen allerlei oefeningen om de energie beter te laten stromen, meer in je lijf te komen en ontspanning voor jezelf te creëren. In de persoonlijke sessies kun je dan sneller tot de kern komen. Ik heb hiervoor speciale combinatiepakketten gecreëerd.


Tarieven

Persoonlijke Begeleiding
Intake voor een traject (ongeveer anderhalf uur) € 75,-
Vervolgsessies (duur en frequentie in overleg) of enkele sessie € 60,- per uur
Combinatiepakketten Qigong en persoonlijke begeleiding
Abonnement 1: 1x per week Qigong + 1x per maand begeleiding van 1 uur € 90,- per maand
Abonnement 2: 1x per week Qigong + 2x per maand begeleiding van 1 uur € 145,- per maand
Abonnement 3: 1x per week Qigong + 4x per maand begeleiding van 1 uur € 260,- per maand

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW. Combinatiepakketten op maat zijn uiteraard ook mogelijk in overleg.


Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een intake of een enkele sessie? Of heb je interesse in een van de combinatiepakketten? Neem contact met op door een mail te sturen naar info@yitraining.nl. Of bel me om de mogelijkheden door te spreken op 06-20768640.

Yi-Training | info@yitraining.nl | Tel. 06-20768640

Trainingslocatie: Scheepvaartstraat 6B, Deventer

Volg Yi-Training op Instagram en Facebook